Aras-65 2 ay 24 günlük oğlum var aptamil kullanıyorduk ama çok gazdan dolayı hipp combiotike geçtik. kilo alımı felan nasıldı kullan Anneler yardımcı olabilir mi ve günde kaç defa kac ölçü veriyorsun acaba😊
Dorukkkk Aras-65 emziriyomusun canm benim arkadşm kullanıyo onun kardeşi eczaneci şeker yokmuş onda onu tavsiye etmiş 60 cc veriyo hemde emziriyo ama
Asl90 Aras-65 kilo alımına çok takılmayın lütfen sağlıklı olsun bebeğiniz yeterli. İlk 2 ,3 ay hızlı kilo alıp sonra yavaşlayacak zaten. Bende 1 ay kadar kullandım hippi araştırarak en iyisi olduğunu düşünerek aldım. Şeker olmaması önemli diğer mamalar gibi şişitmiyor bebekleri bence ki önemli olan bu zaten. Karaciğerlerini yormayalım bebeklerin arkasındaki ölçüye uyun ne fazla ne eksik yapın
12345678b Canım cocugum 1 yasında onu kullanıyorum. 1 yasa kadar hep 1,1,5 kilo aldırdı iyiydi yanı. Artık tabı oyle kılolar almıyor baya yavasladı kılo alımı oda 1 yasa gırdıgı ıcın
_elmaliturtam Bende kullandım.ama ilk aylar da 800-900gram almıştı ama hem emziriyodum hemde mama veriyodum diğer mamaları hazmetmekte zorlanıyordu ama bu iyi gelmişti gaz vs konusunda da
Aras-65 _elmaliturtam evet gaz ve hazmetme konusundan çok daha iyi geldi aptamilde çok zorluyordu oyüzden hippe geçtim inşallah kilo alımıda iyi olur
Henakiz Ben sarılık için kullanmıştım bebeğim 3 haftalıkken. O da günde 1-2 kez veriyordum. 2 günde 100gr almıştı. Sonra doktor bıraktırdı.