Aslimm Merhaba arkadaşlar ,kızım 21 aylık balık yemiyor pek onun için balık yağı vermek istiyorum. Biraz da iştahını açar diye umuyorum ,var mı kullanıp faydasını gördüğünüz? Şimdiden teşekkürler 🤗
arzuuu Aslimm maddi acidan sikintiniz yoksa möllers alin geçen sene onu kullandim bu sene baska bi marka aldim coo pisman oldum keske mollers alsaydim
snyck Aslimm möller iyi ama pahali birde genelde 3 ay omru oluyor bitmiyor ben ocean kullanıyorum 1 tatlı kaşığı 2 gunde bir fiyatda makul multimineralli portakallı olandan
Aslimm arzuuu evet mollers çok duydum ,iştah konusunda faydası olmuş muydu. Bir de ne kadar gidiyor kullanımı
Aslimm snyck kaç aylık bebeğiniz ,kullanırken zorluk çıkarıyor mu. Benim kızım iki gün sonra sıkılıp içmiyor🤦🏻♀️
Yesillimon Aslimm Ocean mutlivitamin portakalli kullanıyorum ogluma memnunum tadi da çok güzel severek iciyor ☺
snyck Aslimm nisanda 2 yaş oluyor 6 aydır falan kullanıyorum değerleri iyi çıkınca kilosu da iyi doktor verme dedi zaten süresi doluyordu artik vermiyorum ama sıkıntı çıkarmadı severek içti tadı ballı portakallı burda tutti furit olanlarida var diye okumuştum bence o da güzeldir
snyck Aslimm yenisinde kral sakir vardı galiba multivitamin multimineral balık yağı yazıyor sarı kutu
Prensesannesi02 Aslimm ocean ve mollers olabilir.Sanırım farkı ocean yerli üretim ve fiyatı uygun,mollers alman .Doktorum nutrigen vr ocean önerdi
Aslimm Prensesannesi02 Teşekkürler 😊 pandemi dolayısıyla bir süredir hastaneye gitmiyoruz onun için ben siz annelere sormak istedim 😊
balarisi_2019 snyck multi vitaminli kullanmayın. Onların omega 3 ü düşürüp vitamine ağırlık veriyorlar