Yagizim2020 Kızlar oğlum 10 bucuk aylık top havuzu almayı düşünüyorum güzel vakit geçirir mi bir de önerdiğiniz marka var mı?
Kbrbydk Yagizim2020 Pilsan var bizde de. Birlikte oynayınca güzel oluyor. Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor kizim. Yanları yumuşak kumaş istediği gibi girip çıkabiliyor
Mommysharkdoodoodoodoo Yagizim2020 evet benim oğlum çok güzel oynadı hep hakkını vere vere benimkini bulayım da markasını atayım buraya 4 köşeli kenarlarında aparatlar var topları içinden geçiriyorsun fırlatıyorsun vs. Oğlum sabahtan akşama kadar içini doldurur boşaltır sürekli oynar 23 aylık 9 aylıktan beri oynuyor
Sumeyyebaglan Kbrbydk bi şeyi merak ediyorum. Bu top havuzlarına aynı zamanda su doldurup havuz gibide kullanabiliyo muyuz acaba?
Yagizim2020 Sumeyyebaglan bazıları var Trendyolda falan gördüm aynı şişme havuz gibi şişirilip icine top konuluyor onlar bence yazın suyla doldurulabilir
Kbrbydk Sumeyyebaglan yok bu suyu kaldırmaz malesef. Yanları esnek yani bebek üstüne basınca eğiliyor yumuşak.
Mommysharkdoodoodoodoo Playgro aktiviteli top havuzu yazınca çıkıyor civilde 150 TL şu an ama alırken yanında fazladan top da almanızı öneririm biz 200 topla doldurduk.