Martannesi12 Merhaba kızlar , bebeğim bugün 19 günlük . Meleğime her baktığımda şükrediyorum o ayrı ama Ben perperişanım uykusuzluktan ve yorgunluktan 😁 Sizler ne durumdasınız , alıştınız mı yeni dünyanıza ☺️
Cancan-13-03 Martannesi12 bizde 18 günlüğüz aynı durumdayım bende gece uykusuzluğu çok kötü her seferinde hamilelik sultanlıkmış diyorum 😂 inşallah düzene gireriz en kısa zamanda nasıl olacak bilmiyorum ama 🤷♀️
Cagla01 Martannesi12 21 günlük olduk uykusuzluk hat safhada eşim gece çok yardımcı oluyor nöbetleşe bakıyoruz artık yoksa ben iyice bunalıma girerdim
Eymenaliii Martannesi12 ya bizde 24 günlük olduk geceleri resmen uyumuyor gündüzde mızmızlanıyor sürekli ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olacak kimsem yok strese giriyorum sütüm azalıyor.Gazlı bide yani.Birde bu gece tuhaf bi şekilde sürekli emmek istedi anlam veremiyorum sütüm mü az biberonla verdim hatta gözleri açık bekledi akşam 11 den sabah 5 e kadar
Martannesi12 Cancan-13-03 Hiç sorma ya . Hamileliğim zor geçmişti ama şu anki duruma göre gerçekten sultanlıkmış . Herkes 3 aylık olunca rahatlarsın diyor . Umarım kandırmıyorlardır 😁
Martannesi12 Cagla01 Benim eşim yardım etmeye çalışıyor da bebek gece uyandığımda meme istediği için mecburen uyanık kalan ben oluyorum . Gündüz de memeyi bırakmıyor , memeden aldığım an uyanıyor . Nasıl olacak bilmiyorum
Dygdygdyg Eymenaliii benim bebeğim de 8 günlük sürekli emme istemesinin sebebi sadece açlık değil gaz kaynaklı da oluyor gazı var ve cıkaramıyorsa da sürekli emmek istiyorlar
Martannesi12 Eymenaliii Ben de sabahtan beri aynı durumdayım . 7’den beri göğsümde . Aldığım anda da ağlamaya başlıyor
Eymenaliii Dygdygdyg evet zaten gazı var çıkartamayınca emmek istiyor zor bi durum rabbim yardımcımız olsun.