Esliminannesi Kızlar bebeğim 7 aylık ek gıdaya geçtikten sonra bebeğimin kilo alımı durdu . Sıvı da içmek istemiyor . Ne mama ne anne sütü veremiyorum biberonu istemiyor kısacası . var mı tavsiyesi olanlar, ek gıda da kilo alımı için tarif verebilecek olan
Aalya Esliminannesi henuz tarttırmaddım 7 ay 1 gunluguz. Zaten 3. aydan beri 300 gr alıyodu zorla meme emıyodu. Ek gıdadan beri gunduz hıc emmek ıstemıyor. Aynı biizmkide biberonla da almıyor sağıuorumda. Suanlık aksama dogru corba yapıyorum. Sabahta meyve püresi. Alerjixen suphelendigm icin henuz yumurta vs denıyemedm. Allah istah versin ınsalllah yavrularımıza 😣bize de sabııır
bicirik Esliminannesi kaşıkla içirin onu kilo aldıracak ek gıda değil anne sütü ve mama . 7 aylıklarda ek gıda tadımdır zaten.yemesi içinde eline dergi falan verin o oyalanırken yedirin. İrmikli muhallebi yapıp içine mamasından yada anne sütündende katabilirsiniz🌼
Japonprenses Kizlar yemiosa sevmemistir tadını 3 gun vermeyin yemedigi şeyi 3 gun sonra tekrar deneyin yemiosa ısrarcı olup ağzına tikamaya çalışmayın benimki 8 aylık ne çorba içer ne sıvı şeyler yer pankek yapiyorm kabagi ispanagi karnabahari yemek gibi yapıyorum püre gibu değil bazen yaptığımı yemio israrla vermeye çalışmıyorum baska sevdiği bisey yapıyorum hemen bizimkide ek gidaya gectik 2 ayda 200 gram almıştı bu ay düzeldi cok şükür