Bulutbey Mirnurs binance programını inceliyorum sabahtan beri. Az çok anladım. Haftalık aylık grafikleri yorumlayıp bir fikir edinebiliriz sanırım. Birde paribu ya bakacağım şimdi. Sanırım bir miktar ile denemeye yapacağım bende
Mirnurs Karas Karas bunu herkez biliyodur heralde arkadaşlar nihayetinde amerika borsası az az kazanmak daha zevkli ben kazanıyorum şuan bi tehlike görmedim
hmkn92 Ben ve çevremde bir sürü kişi Bitexen kullanıyoruz tavsıye ederim. Daha basit karışıklığı daha az.. Bitexen de Btt, Hot, Cos, Celr, Atom da 4 ay ayda 15 bın kar ettim
Mom34743 hmkn92 canım merhaba. Bitexen de bazı coinlerde pro var genelinde yok bu neden acaba. Çoğu coin in grafiğini göremiyorum 🙄
Momsbabyy Kbrarslannnn Ben Btc Türk kullanıyorum, parayı yatırıp uzun süre beklemek gerekiyor bana göre ne zaman artacağı belli olmuyor. Bazen artacak diye yatırıyoruz düşüyor yani zarar durumu da var. O yüzden 2 hafta beklettiğin zaman da oldu. Bence sıkıntı ya gerek yok gibi yatirdigimiz parayı kaybetme durumu da var
Karas Mirnurs hayır hayır uygulama yani paribu için dedim 😅 kripto işini ben de yapıyorum uygulama için uyardım
Astalavistababy Bulutbey Twitter’da tüyo veren hesaplar var dijital paralar vs onları takip edebilirsiniz üç ay içinde 20× 15x şeklinde alacağınız parayı seçebilirsiniz tüyo almadan rast gele almayın
Mirnurs Karas ama en azından türk alt yapılı tek kusuru yükselişte satmaya calişinca beyni yanıyo programın 😂
tubbaaa Kbrarslannnn eşim kullanıyor bende tam olarak bilmiyorum ama baya odeklanman lazım telefon elinden düşmüyor mesela hiç videoları izliyor grafiklere bakıyor grup kurdular bide whtsapdan ordan yazılanları okuyor uzun vadeli düşündüğümüz için almıyoruz hiç duruyor öyle yatırıp yatırıp 🥰
Almisella Kbrarslannnn binanceden aldım holo az önce, anasayfada tüm piyasalar değil de try piysalarını seçmeniz gerekiyor
Mirnurs rabiaaaaaaaaaaaa kızlar rica ediyorum bole şeyler yazmayın insanlar size güvenip alabilir gereksiz umut vermek oluyo biz oynayanlar olarak lütfen bilinçli olalım
Roseses Kızlar resmen bağımlılık yapıyor eşimde ufak ufak 500 lira 1000 lira ile başladı, şimdi artık bu kesmiyor tabi eşimi iş yerinden 20 bin lira alayım yatırayım bu kripto paralara diye beni sıkıştırıyor darlandım, para kaybetmedi tamam 50/100 kazanıyor uğraşıyor ama istemiyorum ya çok umut bağlamasını da istemiyorum bu kadar sürekli telefon elinde bakmasını da
rabiaaaaaaaaaaaa Mirnurs ben alsınlar demiyorum. Arkadaşlar bilgi olarak paylaştım. Ben kar ettiysem siz de ediceksiniz diye birşey yok. Saygılar 🙋♀️