AysegulEmre Kızlar yardım edin oğlumu her gün 2 defa hıçkırık tutuyor napıcamı şaşırıyorum geçmiyor 13 günlük oğlum bu arada ne yapabilirim 1 çay kaşığı su veriyorum geçmedi emziriyoruum geçmiyor kucağımda gezdiriyorm geçmiyor şaşırdım napcam ben
Gunesay AysegulEmre su vermeyin. Midesi büyüdüğü için ya da sık emzirmekten oluyor. Büyüdükçe azalıcak merak etmeyin
Aysnndoruk AysegulEmre aynen cnm.benim oglumu gunde 5 yada 6 kez tutardi buyudukce gecti 9 aylik simdi nadir oluyor emzirmeye devam et sonralari emzirince geciyo
Aylaayla AysegulEmre bebeğe su falan vermeyin benim bebeğimde öyleydi hıçkırması hazmetmesine işaret dedi doktor.Sindirşm sistemi güzel çalışıyomuş merak etmeyin büyüdükçe azalıyor hıçkırık benim oğlumu günde dört beş defa tutardı.Şuan iki aylık haftada iki üç kere ancak hıçkırıyor
Gunesay AysegulEmre kayınvalideler bebek olayında neden bu kadar müdahaleci oluyorlar anlamak zor. Siz şey deyin su vermek bebek iştahını kapatıyormuş kilo alması yavaşlayacak falan diye.
Ruhumdakimavi AysegulEmre benim bebeğimde 1aylik olana kadar hee gün 3 4 defa uzun hıçkırık yaşıyordu ama müdahale etmedim zamanla geçiyor 😊