Ygznfs Oğlum 4 aylık Ocean d vitamini kullanıyoruz ama kakası yeşil oluyor genelde ve biraz mukuslu. Alerji testi falan yapıldı bunun için ama negatif. Acaba d vitamini zeytinyağlı olduğu için o yapıyor olabilir mi. Sizin de böyle mi
Asilinannesiiiii Ygznfs kaka vitaminden dolayı yeşil olabilir ama mukus bence alerji belirtisi. Zaten alerji testinde çıkmayabilir kendiniz ürün deneyip değişecek mi diye baksanız
Utkucan Ygznfs canım mukus tek başına alerji belirtisi değil bazen yeşil oluyor sıkıntı görmüyor doktorlar vitaminden değildir yani
Hosgeldin 2 ayliguz bizde yapmadı d vitamini yesil ama ben yesil sebze yada yesillik cok yedigim de oluyor kakasi yeşil.
Ygznfs Asilinannesiiiii süt diyeti yaptım. Tekrar başladım değişen birşey olmadı. Doktor takip edeceğiz dedi sadece
havva56 Bizde 4 aylık onu kullanıyoruz bşy yapmadı. Kakası mukusluysa muhtemelen alerji belirtisidir kan testinde cikmayabiliyor bizde yaptırdık çünkü deri testi yaptırdınız mı
Ygznfs havva56 deri testi yapılmadı. Dışkısından yapıldı test. Süt diyeti yaptım. Yekrar başladım ama değişen birsey olmadı. Takip edeceğiz dedi doktor sadece