1515 benim de ilk eşim size yaptığının aynısını yaptı. Evlendik ailesi yanımıza yerleşti baştan böyle bir şeyden haberim yoktu. Çok sevdim diye katlanmaya çalıştım ama baktım aynı evde olmuyor kavgalarımız başladı ben ailemin yanına gittim. Ailem gidecek diye sözler verdi geri getirdi. Yine gitmediler bu sefer yine kavga gürültü yine gittim evden ve o kadar kıskançtı ki perdeleri açtırmıyor, çalışmama izin vermiyor üniversite mezunu insanım. Aynı şehirdeyiz aileme 3-4 ayda bir gönderiyor. Psikolojik şiddetin en dibini yaşadım. Hele o kıskançlık uçan kuşa kurşun sıkacak nerdeyse o derece ama en fazla 2,5 yıl dayanabildim. En son ailem geldi aldı bu kapıdan çıkarsan giremezsin bir daha dedi. Ben de girmek isteyen kim diye gözlerine baka baka gittim. Çok sevmiştim ama özgürlüğümü,kişiliğimi,ailemi bütün her şeyimi elimden almış beni kendine köle etmeye kalkışmıştı. Kusura bakmasın ben canımı sokakta bulmadım.Lanet olsun böyle aşka da sevgiye de dedim çektim kapıyı tek bir eşyamı almadan sadece kol çantamla terkettim orayı. Şimdi çok mutluyum aradan 6 sene geçtikten sonra evlendim. Beni çok seven incitmeye kıyamayan bir eşim ve dünyalar tatlısı kızım var. Demem o ki korkmayın boşanmaktan ALLAH mutlaka çektiklerinizin karşılığında size mutlu bir hayat veriyor. Yeter ki o ortamdan ayrılın ve sabredin dua edin. Önce o adamdan kurtulmanız lazım