Almryse Kızlar burda holo btt filan görüyorum bu kadar kazandık diye. Bana mantıgını anlatıcak biri varmı acaba?
Bebegimm1 Almryse simdi bende baktım 100tl yatirdim ama hangisine yatirmam gerekli bilmiyorum biri beni aydinlatsa sistemi hem cozmek hemde hangisinde kâr ederim bilmek istiyorum
Browni_61 Almryse holo super firliyo esim ona oynuyo yari bitkoin yari holo die böldü parayi ama en cok holo katliyo.
Balkizimm Bebegimm1 holo zaten zirvede. Btt yeni yükselmeye başlıyor. Ytd yine sizin paranız sizin kararınız.
Balkizimm Almryse saat 3 ten sonra çinliler uyanınca yeni zirveler yapıyor bence 0.0044 civarı çok iyi alım noktası. Oraya düşerse ben de alacağım en son 4398 den sattım 4750 oldu 😭🥺
MAmother @Almryse @ZmrtKby hayır btt bitcoin değil bittorent. İkisi de coin ama bitcoin başka bittorent (btt) başka. Bir bitcoin şu an 400 küsür bin lira 🙄
ZmrtKby Almryse ben yeni başlamadım btt de var ama alt coinler ani zıplamaları daha çok yapıyor Bu işin sırrı bence alt limit koymak yerine üst limit koymakta ben genelde bu şekilde kazandım