EsraOztemir Hanimlar sizdede hamileyken ve dogumdan sonra kabizlik ve basurluk varmi. Ben bu konudan muzdaribim cok kotuyum ya 2 ay oldu dogim yapali
1PrensAnnesi EsraOztemir aynen cnm doğumdan sonra çatlak oluştu bende de doktora gittim fitil ve krem verdi çok iyi geldi sanada tavsiye ederim ben bi 3 ay sızı çektim ama zor valla
NurR EsraOztemir benmde kabızlık Doğum yaptığımdan beri devam ediyor iki ay oldu hemoroid de hamilelikte başlamıştı 😔
NurR EsraOztemir hayatımda bu kadar su ve meyve suyu tükettiğimi hatırlamıyorum ona rağmen hala hiç geçmedi şurup aldık o da bi kere rahatlattı sonra yine eski halime döndüm şimdi hiç etkisi yok
Zeynapasel EsraOztemir makatta benim de Doğumda meme gibi bisey çıktı sizde de oldu mu acaba geciyor mu
BurcuMehmetTaslak Evet bnmde hamileliğimin son ayında olmuştu ve çok acı durum Doğumdan sonra gçti naptıysam işe yaramamıştı
Minikprenses Kayısı meyve suyu bana cok iyi gelmişti ishal vs olmamıstım ama kızımı isal yapmıstı 2 kerede fitil yaptım kendime o da ishal yaptı kızımı bol su bi de tuvalet ihtiyacın geldiği gibi gitmeye özen göster o da kabızlık yapıyo
EsraOztemir Minikprenses bende 1 hafta fitil kullandim gecer gibi oldu sonra tekrar basladi fitil sute gecmez demi
EsraOztemir 1PrensAnnesi benimkide 2 AY oldu hemen hemen cok kotu bisey ya afedersin elimle destek vermezsem kalkamiyorum ya bazen agzliyorum artik
EsraOztemir AhseninAnnesi mayasir otunu biliyormusunuz o cok iyi geliyormus 10 gun kaynatip icmeniz lazim ben yurt disindayim kolay kolay bulamiyorum
EsraOztemir [bilinmeyen] bende sezeryan oldum o yuzden hareketsizlik var ama cocuklada yine ordan oraya kosturuo duruyorum valla 😔😔
EsraOztemir Zeynapasel aynen bende de var iste benim bide kabizlik oluncafa cok kotu oldum tuvaletten cikinca ne yatabiliyorjm nede oturabiliyorum
renkliruya burda bir arkadaş zeytin çekirdeği yutunca kabızlık geçiyor demişti.. Bende denedim ve gerçekten kabızlık geçti.. Bir hafta sonra falanda TV de bir doktor söyledi 3 tane siyah zeytinin çekirdeğini yutunca kabızlık geçer diye..
EsraOztemir [bilinmeyen] him ben yurt disindayimya burda sistem cok farkli bana yazmadi. Ama mayasil otunu deneyin her aktarda bulabilirsiniz 10 gun kaynatip ictiginizde geciyormus.