Hiranursare Merhaba anneler bugün tartıda 93 kiloyu görünce dur deme vakti geldi kızım 2 ay 20 günlük ve ben kendime ne yaptım şoklardayım 63 kilo ile hamile kalıp 93 kiloya ulaşmak benim büyük zaferim hadi gelin bi dur diyelim bu duruma 🤗
Eslemmiray Hiranursare bende de durumlar aynı 68 kiloyla hamile kaldım şuan 80 kiloyum moralim bozuluyor resmen
pikacuu Hiranursare Bende 84 kiloyum. Ayın 15 de diyetistene gidicem artı spora başlıyorum. Hedefim 60. Başarıcaz 💪
Nur2042 Hiranursare bende iki gün oldu başlayalı 70 kiloyum hedef 63 👍🏻 Destek olalım birbirimize benimde 3 ay oldu doğum yapalı 😊
Hiranursare Blackcloud bu konuda ekmeğin ve tatlının süt değil kilo yaptığına eminim zaten bol suyumuda içicem
DenizSerap Ben 63 kiloyum yeniden 53 olmak istiyorum doğum degil pandemi kilosu 🥺🥲 bugun abur cubur yedim yemek yemedim saat 5 ten sonra bir sey yemeden yürüyüşe çıktım 1 saat çok iyi geldi.
dominantteyze Offf en büyük derdim her gece yatarken ne olacak halim diye düşünüyorum tatlı krizleri bitmiyor hamileyken yemedgimi lohusayken yiyorm nasıl gidicek bu kilolar çok moralimi bozuluyor eski fiziğimi özledimmm ☹️
Hiranursare dominantteyze işte ben bu hataya düştüm resmen 1 oturuşta 1 ekmek yiyorum tatlı desen eksik olmuyo dur dedim artık sabaha başlıyorum
Eslemmiray dominantteyze bende aynıyım hamileyken hiç tatlı falan yemedim arkadaş dogumdan sonra resmen 9 ayın acısını çıkarttım krizler krizler 😔😔😔
Prensesannesi411 pikacuu aynıyız diyetisyene gittim spor yaptım sadece bir hafta dayanabildim ve geri bıraktım 🥴
Hiranursare Nur2042 ayyy keşke bende 70 olsam olalım valla hırs yaparız ne güzel gaza getirirz kendimizi 😅
Sena00 Hiranursare ben varım valla doğum kilolarimin bir gramı bile terketmedi beni 62 kiloyla hamile kaldim 77 kiloylada doğuma girdim şuan 74 kiloyum 😑
DenizSerap Hiranursare onlari vermek daha zor 🥲 safra kesem yok ve hipotiroidim var yüksek ihtimal insülin direncim var.. diyetisyene verilen paraya acıyorum bakalım artık gittiği yere kadar 😏
Asyaninannesiii Hiranursare merhaba bende katılmak istiyorum :) 72 ile hamile kaldım çocuğum 9 ayına girecek hala 87 kiloda kaldım ne güzel doğumdan 1 ay sonra 76 idim 🤣🤣
dominantteyze Hiranursare ben her gün diyorum onu ama olmuyorrrr😃 gerçekten hayatmda ilk kez iradesizim çok istiyorm zayıflamak ama yapamıyorum
pikacuu Hiranursare Evet emziriyorum cnm. Atarım tabi de liste kişiye özel değil mi ya başkası da uygulayabiliyor mu ki? Sonuçta boy kilo yağ ve ödem oranı aynı değil aynı değil. Ben mi yanlış biliyorum acep
dominantteyze Eslemmiray hç Eslemmiray Hiranursare ben 106 yım 😃 allahtan boyum 1. 73 çok göztermiyorum ya şuan bile yataktan çıkıp mutfaga gidesim var nolcak bu halim bilmiyorm 😃 ama bende azimlendim biraz sanki yarn baslicam gibi