damlaylayaz 2 ay 17 günlüğüz. Atak takvimine göre daha zaman var, ama bebeğim önceki iki ataktaki gibi davranıyor. Uykuları kötü, huysuz ve sürekli emmek istiyor. Atak takvimden önce gerçekleşir mi? Nasıl emin olabilirim?
Benbilmemanam damlaylayaz bizde 3 ay 13 gunluguz atak haftasina girdik ve dibine kadar yasiyoruz.. sallayarak uyutuyorum resmen 1 2 saat aglayarak direniyor. Memeyi agzindan cikarip agliyor. Dun gece 2 saat salladik bana misin demedi surekli agladi. Artik bitkin düştü de uyudu. Daha 35 gun varmış bitmesine. Nolcak boyle bakalim ilk gunden fenalık bastı
durucinar Doğması gerektiği tarihle baktınız degilmi bende doğduğu güne göre bakmıştım daha 2hafta var birisi söyledi burdan 2.gundeymisiz atagimizin kafayı sıyırmak uzereyiz 🤧😭
damlaylayaz durucinar oyy kıyamam zaten 4 saat olmuş ben başlığı açalı siz de online’sınız 🤭 kolay gelsin ikimize de.. kaç aylık sizinki? beklenen doğum tarihine göre girdim, ama bende tutmuyor o takvim hiç. 3. ay atağına erken mi başladık onu merak etmiştim.
durucinar 🤪 aynı su haldeyim şuan Allah yardımcımiz olsun inşallah.. hmm bilemiyorum ki ama hiç güzel değilmiş bu ataklar 🤦 biberonu reddedecek diye korkuyorum resmen
Sumeyra87 Benbilmemanam yaa bizimkide 3 ay 12 gunluk.sabah 4 e kadar sorun yok.4 ten sonra illa memede uyumak istiyor.gunduzleride aynen osekilde.uykusu gelince memede durmak istiyor.napicam bilemiyorum bende boyle alisir giderse yandim.biri ciksada ayni durumda olan atak bitince duzeldiydi dese bari.
Benbilmemanam damlaylayaz atak haftasi hesaplama sayfasında bitmesine 35 gun kaldi yaziyor valla bilmiyorum