Blackcloud Kızlar 14 aylık bebeğim var ve gece emiyor, oruç tuttuğumda sütüm etkilenirse tutmasam olurmu ki, bilgim olmadığı için soruyorum?🍀😔
Eymeninannesi12 Blackcloud bebegim 5 aylık orucumu tutucam zaten ek gidaya gecicem yavaş yavaş sizin bebegimiz büyümüş baya bence orucunuzu tutun
Ikrazumra19 Blackcloud tut yada tutma demek dogru olmaz bence ama bebeginiz kucuk degil ek gida yiyebilir
Bsrylmz Blackcloud 6 aylıkken tutmuştum beni etkilemedi ilk gün dayanabilecek miyim diye baktım dayanabilince sütümde yetince tuttum ben 🤷🏻♀️
Blackcloud Angel124 Tabi ki ama sizin bebeğinizin şu an anne sütüne ihtiyacı var sütünüzde azalma olabilir tabi siz bilirsiniz.
Zeynebbb Angel124 maşallah Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin benim de bebeğim 5 aylık ben de tutacağım Allah rızkını verir katılıyorum size
Blackcloud Eymeninannesi12 Ek gıdaya geçti evet ama rızkınıda bilerek kesmekde günah, sütünde azalma olabilir senin bebeğinde küçükmüş.
karakuzumm Blackcloud ek gıda aldığı için pek sorun olcağını düşünmüyorum ama vücudumuz susuz kalcağı için sütümüz azalabilir
Angel124 Blackcloud takviye alıyodum başlarda bıraktım şuan bakalım yine ona başlarım büyük ihtimalle güzel süt yapmıştı solgarın bira mayalı b12 vitaminli takviye hapı
Blackcloud Ikrazumra19 Evet bebeğim küçük değil ama gece emen bebek ve gece uyandığında susturamam başka türlü, bile bilede sütümüde azaltırsam yazık yani.
Zeytin_cekirdegi Blackcloud bnm oğlumda 12 buçk aylık tutmayı düşünüyorum nasipse.9 aylıkken bırçlarımı tuttum sütü etkilememşti
Mervegelin93 Blackcloud kizlar olurmu hic oyle sey yahu? Dinimiz kolaylik dini. İlk 1 hafta belk etkilenmedim dersiniz ama sonrasinda sutunuzde kesinlikle hem azalma , hem kalite dusuklugu olur. Bu kacinilmaz bi son. Süt tamamen su . sivi almadan nasil sutunuz olsun? Heleki 6 aylik bebegi olan ve aadece emziren anneler. Hic riske atmayin. Bu gunler birdaha gelmeyecek.
ebrusmsk Blackcloud gecen yıl sadce kadir gecesinde tuttum. Bu yılda emziriyorum diye kadir gecesinde tutacağım. Bebegim 5 aylık. Gönül ister ki oruç yemeyelim ama sütümüzun azalmasına vesile olabilir bi de kan degerlerim cook düşük olduğu için sağlığımı riske atmak istemiyorum. Allah tutanlara sabır bizlere de yani tutmayanlara da orucu tutmuş kadar sevabını versin insaallah