Papatya92 Bebeğim 14 aylık, oynayabileceği ne gibi oyunlar önerebilirsiniz? Oyuncaklarıyla pek fazla ilgilenmiyor ilgisini çekecek ve ona birşeyler öğretecek oyunlar arıyorum şimdiden teşekkürler 😊🥰
CemreKerem35 Papatya92 müzik ve dans her zaman ise yarar bence bebekleri eğlendirmek için . Sesli ve ışıklı oyuncaklar deneyebilirsiniz , yapıp yıkılan oyuncaklar deneyebilirsiniz örneğin siz LEGO yaparsınız o yıkar ve bunu komik bulur .
Mehtaponurs Papatya92 benim oglumda 14 aylik saklambaç oyunu oynuyoruz ama ben sallanıyorum o brni buluyor sadece birde yakalambaç oynuyoruz o hızlı adımlarla kaçıyor ben kacma kacma gel yakaladım diyorum çok hoşuna gidiyor 🤣
Ayseege6156 Papatya92 canım ilk adım setleri var onlardan alıp bebeğinle vakit geçirebilirsin hemde çok eğitici çok güzel öğreniyorlar
SedaMeyra Papatya92 muzik dans sarki soyleme zıplama 2 bardak alin önünüze 1 i bos 1 inede su doldurun .bir ona bir diğerine suyu geçirin
Mom077 CemreKerem35 Canısı merhaba az önce MİĞREN postunda konusmuştuk limonlu kahveyi denedim hafifledi gibi agrım sagol 🤲😘
CemreKerem35 Mom077 ay çok sevindimm ise yaradığına💜 gerçekten çekilecek ağrı değil hele de çocukla birlikte çok çok zor