Ballokumu Arkadaşlar pratik, sağlam ve bebeğimin rahat edeceği, arabaya rahat sığacak bir bebek arabası arıyorum. Bebeğim 5 aylık şu an. travel sistem başımıza bela oldu. Öneriniz var mı
esmerayes Ballokumu chicco ohlala derim 👍 hem hafif hem bebek icinde cok rahat bi araba arkadasim kullaniyo bende bundan alicam cok begendim
Edanurdg Ballokumu elelebaby jet kabin boy öylesine rahat ki tek elle katlanıyor katlanınca dik durabiliyor sırt desteği çok iyi bir çok yatış desteğinde yapabiliyorsun tekerlekleri küçük ama sağlam tentesi geniş uzun amortisörlü hafif pratik tek eksiği tek yönlü olması ki o benim için hiç problem değil
Ballokumu esmerayes alttaki arkadaş çift yönlü dye bahsetmiş ama bu araba öyle oluyor mu acaba biliyor musun?
Ballokumu Edanurdg ben açıkçası tek yönlü çift yönlü pek anlamıyorum baya cahilim bu konuda 😔 tam yatar pozisyon gibi oluyor mu peki? Mesela çocuk girdiğimiz yerde içinde uyuyabilir mi? Öyle bişey oluyor mu kabinlerde bilmiyorum ama
Edanurdg Ballokumu elbette oluyor canım tamamen yatabiliyor ayrıca tek yönlü olunca bebek sadece dıları dönük oluyor çift yönlğ olunca kendini çevirebiliyorsun bebeğin yüzünü elelebaby jet kabin diye googledan bak kendi sitesinde hem videosu var hem detaylı anlatımlar
esmerayes Ballokumu ama o arkadasin bahsettiginede baktim simdi cok hos ve cok kullanisli o daha cok hosuma gitti. fiyatida ozelliklerine gore cok uygun bence
Ballokumu esmerayes çok teşekkür ederim. Ben de beğendim o modeli. Araştırayım iyice onu alayım olmazsa