Sehzadesera Bes ay 1 haftalik kizim durup durup uykuda kendini kasiyor ve agliyor normalde uyku problemi asla yoktu simdi yerine koydugumda agliyor normalde kendisi uyurdu. Acaba kabiz mi kakasini dun yapti ama cok az ve katiydi sadece emziriyorum..
Adababy Sehzadesera 2 çay kaşığı hakiki zeytin yağı ver canm rahatlatır bi kaç çay kaşığıda rezene vereblirsin
Gin Sehzadesera doktorunuzla paylaşın durumu. Probiyotik kullanmanız işe yarayabilir, az bir miktar zeytinyağı da öneriyor bazı doktorlar, eczanelerde kaka yumuşatıcı şuruplar da var ama kullanıp kullanamayacağını doktor söyler.
saripasaninannesi Sehzadesera ayni durumu bende bu gece yasadim gece uykulari cok iyiken bir amda gece 3-4 kere mizmizlanmaya badladi kakasinida 3 gundur yapmiodu. Sabahta erkenden uyandi kakasini yapti. Suan uyumaya calisio bende zeytinyagi vericem verme diyenlere bakma sen bebeklerimiz buyudu artik zeytinyagi emin ol ilactan daha faydali
Sehzadesera Adababy yani kabiz midir birde ben okuyorum zeytin yagi vermeyin diyorlar. Ya ilkkez basima geldi dogdugundan beri cok iyiydi bende acaba dort ay atagi gibi bes ay atagida mi var diye dusunuyordum
Sehzadesera Gin tesekkurler peki sizce kabiz midir onu anlayabilsem aslinda ona gore davrancam kabiz bebegin kaka yapamamasi mi yoksa kati kaka yapmasimi cunku dun yapti ama biraz katiydi yani normalden cokca katiydi ve cok azdi. Bugun hic yapmadi surekli az az emmek istiyor
Adababy Sehzadesera bn onlara inanmıyorum atakmış şuymuş falan diye 3 aylık olduk ataklara rastlamadım yani bnm bebeğimde mama meme besleniyor son 2 haftadır kakasını 4 günde bi yapmaya başlamıştı. Hakiki zeytin yağı verdim ertesi güne yaptı bi kaç gün düzenli verdim bi çay kaşığı kadar şimdi hergün yapıyo maşallah ıkınma vs sorunumuzda kalmadı
Gin Sehzadesera kakasının sert olması kabızlık. Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabiliyor ve bunu normal kabul ediyor doktorlar.
saripasaninannesi Sehzadesera verdim. Neyden emin olamiyosun anlamadim, kimyasal madde ilaclar ama patir kutur veriyoruz. Zeytinyagi dogal doktorum bizzat bole demisti bana en dogaldan korkuyosun, kimyasaldan cekinen yok demisti
Sehzadesera saripasaninannesi ya suan ilac da hic kullanmadim henuz sadece kizm dogdugunda bobrek problemi vardi onun icin kullandik onn disinda henuz ilac kullanmadik. Ilk bebek ya insan herseyde kararsiz kalabiliyor. Ama neyse ki kizim tuvalete cikabildi ya ☺️ Cok tesekkur ederim yorumun icin ! 😍