AysMom 5 aylik bebegim icin İstanbul avrupa yakasinda sunnet icin onerebilcegniz doktor hastane var mi? Varsa fiyatinida yazarsaniz cok sevinirim
Evooiboo AysMom beylikdüzü m2dilife hastanesi tam 5 aylıkken yaptırdık Dr kamil değer devecioğlu harika bi doktor çok memnun kaldım 600 700 gibi Bi rakam ödedik tavsiye ederim
elifiii AysMom Cem Kara türkiye hastanesi ve Acıbadem Fulya hastanesinde doktor. Türkiye hastanesinde yaptırmıstık, fiyat güncel için arayın 2,5 yıl oldu neredeyse.
Filiztuana BenMathilda bir hafta önce 7.5 aylık bebeğimi sünnet ettirdim tavsiye üzerine çok memnun kaldım 400tl biz yaptırdık
Fatma69 elifiii geçen gün sordum Türkiye hastanesine 2bin 900 dedi sünnete fatih te Salih Selman var insgram da da bakabilir siniz 400 TL ye yapıyor
Fatma69 elifiii geçen gün sordum Türkiye hastanesine 2bin 900 dedi sünnete fatih te Salih Selman var insgram da da bakabilir siniz 400 TL ye yapıyor
AysMom Fatma69 instagramdan baktm mesaj attm insallah yakin zamana bulurum bebegm 5 aylik oldu cunku daha geciktirmek istemiyorum😢 fiyati guncel mi acaba gayet iyiymis hastanelerde 1000den asagi degil
AysMom Fatma69 benim bilgim yok belki bilen biri cikar. Ama bazi postlarda gormustum sanki devlette yaptiran anneler vardi
elifiii Fatma69 2,5 yıl önce yaptırmıştık biz teşekkürler bilgi için. Hastaneler iyice ticarethaneye döndü ama bu sünnet konusunda tam teşekküllü hastanede yaptırmak şart.
Fatma69 AysMom yarın sabah erkenden arayın orada numarası var biraz yogun ama belki randevuyu iptal edenler olabilir 1 ay önce 400 TL demişlerdi
AysMom Fatma69 cok iyiymis fiyat olarak instagramdanda baktim yorumlar felan baya iyi. Tesekkur ederm aricam insallah bulurum yer☺️