Gamze1995 Kızlar kızım 13 aylık sütü sevmiyor ama beni emiyor biberonla veriyorum içmiyor bardakla veriyorum içmiyorum sizce nasıl sevdirebilirim sütü ??
Gin Gamze1995 sütü ben de sevmiyorum 😁 sevdirmek zorunda değilsiniz, olmazsa olmaz bir şey değl. (Anne sütünden söz etmediğinizi varsayarak söylüyorum) 🤭🤭
Dgndrmz Gamze1995 22 aylık oğlum hala sevmiyo omletine koyuyorm yada akşamları muzlu sütlü cevizli karısım yapıp ona katıyorm sevmeyince sevmiyolar malesef ılıtıp içine bal katın belki sever ama denemekte fayda var
Mom987 Gamze1995 Süt sanıldığı kadar faydalı değil aslında. Yoğurt peynir de mi yemiyor. Sizi de emiyormuş şuan başka bir süte ihtiyacı yok. 😊 Ben hala emziriyorum (bıraktırcam yakında) süte hiç zorlandım. Şuan kendi dolapta görüp ister o da 4 5 günde bir içer.
Gamze1995 Deletedmom5284 kızım beni emiyor fakat bir türlü sevdiremedim sütü bebe bisküvisi de kattım sütün içine öyle verdim yok yani 😔
Gin Gamze1995 içmese de olur boşverin 😹 ayran içsin yoğurt, peynir yesin daha faydalıymış😖 Sevmeyince sevmiyorlar, benimki asla içmez. Su ve sıkma portakal suyu dışında hiçbir şey içmiyor hatta silimsi şey.
Gamze1995 Mom987 yoğurt çok güzel yer peynir nadir yer fazla yemez hani bazı çocuklar vardır biborunu eline verirsin içer ama bizimkinde o yok yani
Mom987 Gamze1995 Yani aslında hiç gerek yok ha sütten keserseniz öyle içer veya içmez. Sütün faydasını sizden alıyor. Bence ısrarcı olmayın.
cottoncandy Açıkçası doktorlar süt içmeyen bebeğe ısrar etmeyin diyor. Onun yerine protein ve probiyotik açısından daha zengin olan yoğurt ve peynir yedirin diye tavsiye ediyorlar. İlerde sever belki sütü, şimdiden zorlayıp iyice soğutmayın bence. ☺️