Suleay Kızlar merak ettiğim birşey var doktorm 40 çıktğnda muaneye gelmemi söyledi ne yapılıyor muanese doğum yapan anneler bilgi verebilir mi
AhmetAlanya Suleay bana bısey demedi bı dogum yaptıktan bı hafta snra bı kontrol ettı ultrsnda okadar sezeryn bantını actı , gıtmelımıyım acaba bnde merak ettım şimdi 🤔🤔 bugun bızde bı haftalık olduk
Pelin05 Suleay aynı şeyi doktorumda bana dedi rahim ve yumurtalıklara bakalım toparlanmış mı dedi ama nasıl bakacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Meyra Suleay ayni seyi doktorum banada soyledi 40 ciktiktan snra kanaman bittiginde qel alttan yumurtalklarin durumuna bakcam ve smear testi yapcam dedi
premses_annesi AhmetAlanya dikis yerini ultrasonla kontrol ediyor doktor herhangi bir sıkıntı varmı dıye gıtmen ıyı olur bence
Yeliz Suleay normal doğumsa aşağıdan dikişleri kontrol ediyor. Ultrasonla rahmin toparlanıp toparlanmadığını yumurtalıkların durumuna bakıyor. Benim doktorum ayrıca 6.ayda çağırdı. Onda da smear testi yapacak.
Meyra Hasret rahim agzini degerlendirmek ve kanser riski olup olmadigina bakmak icin rahim agzndan cubukla sivi gibi bisey alinmasymis agrisiz bi muayneyms
Aselimm Suleay bana sadece ultrasonla bakti doktorum,normal hamileyken baktığı gibi yani alttan falan bakmadı,emin olmak için de kan tahlili yaptı o kadar 😊
Melikeyigitemre Suleay banada gel dedi korunma yontemlerini anlaticagim dedi bende sezaryan ile oldum amaliyat yerime baktı dogum kontrol hapı verdi boyle yani .😊
Oske_21 Suleay normal kadın doğum muayenesinde ne yapılıyosa onu yapıyor ultrasonla rahimi goruntuluyor smear aliyor
Gamzeliyanak Ben devlet hastanesinde dogum yaptim bana muayeneye gel diye bisey demediler gerekli mi acaba ne yapsam
Suleay Hepinize çok teşekkür ederimm merak ediyodum gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyodm önemlidir o zaman gitmeliyim 🤔
Mervedizlek Ben bugün gittim canım sezeryan olmuştum dikişlerime baktı ve jinekolojik muane yaptı yumurtalıklar iyileşmişmi rahim toparlanmışmı diye sonrada doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgi verdi siprial istemediğim için emzirirken kullanılan carezette diye bi hap var onu verdi
[silindi] Suleay dikişlere ve ultrasonla rahime bakıyor toparlanmış mı diye. Bide hamile kalmamak için önerilerde bulunuyor. Spiral taktırmak, korunmak vs.
AliyeAsel Suleay canım benim doktorumda çağırdı rahimden sinir testi yapacak dikişlere ve enfeksiyona bakıp cinsel ilişkiye girip giremeyeceğimiz hakkında bilgi verecek
Ebrarelamuhammed Ben yeni gittim 40 günlük olduk sezeryan dikişlerime baktı smear testi yaptı tam kan sayımı istedi 10 gün sonra sonuçlar çıkacak spiral taktırmayı önerdi ben istemedim eşin korunsun dedi 6 ay olana kadar hap ve iğne kullanamazsın dedi Hacettepe üniversitesinde oldu doğumum ve kontrolum
Faymer Ebrarelamuhammedvenim bebeğimde de huysuzluk vardı çok ağlıyordu iştahsızdı inşallah hemen atlatırsınız