dominantteyze Kızlar ben gebelikte 30. Haftadan sonra hep yüksek tansyonla uğraştım 18 e kadar çıkıyordu 36+1 de dogum yaptm bu sebeple ayrıca idrarda protein kaçağıda başlamıştı 2. Gebeliktede aynı sorunu yaşarmıyım acaba korkuyorum hamile kalmaya
Hayrloglu_42 dominantteyze bende aynı şeyleri yaşadım. Doktor tanıdığım var nefrolog. İdrarda protein kaçağından dolayı görüşmüştüm. 2. Gebeliği hemen düşünme dedi. Ayrıca 2. Gebeliğindede protein kaçağı olur çok iyi takip edilmen gerekiyor dedi. Benim kuzenimin 2 çocuğu var 5 sene ara ile doğum yaptı. İkisindede gebelik zehirlenmesi yaşadı.
sehrikarabulut dominantteyze canım 5 sene önce gebelik zehirlenmesi geçirdim bende idrarda protein kaçağı ödem tansiyon şeklinde 37 haftalık doğum yapmıştım çok şükür kızım 5 yaşında birde 4.5 aylık kızım var ikinci gebelimde hüç bir sorun yaşamadım doktorum hemen coraspine başlatmıştı bana iyi geldi bir sorun yaşamadım çok şükür sende doktornla konuşup kan sulandırıcı kullanabilirsin
limonlukarpuzzz dominantteyze protein kaçaginiz varsa eger şuan gozetim altinda olmaniz gerekir duzenli kontrol edilmesi gereken bir şey. Bendede var hamilelikte hat dafhaya cikti ama ben bekarligimdan itibaren 3 ayda bir 24 saat idrar biriktirip doktora goturuyorum protein oranina bakiliyor. Protein kaçaği demek ileride bobrek yetmezligine bile sebebiyet veriyor allah korusun o yizden duzenli kontrole gidin.
[silindi] dominantteyze bende gebelik zehilenmesi yaşadım çok zordu doğumdan sonra 60 gün boyunca günde bi kere kan sulandırıcı iğne oldum dominantteyze ne ilacı ben 60 gün iğne kullandım
dominantteyze İlkine yaşıyan ikincidede yaşıyor diyorlarda korkuyorum bende sürekli takip gerekiyot evet dr görüşmek gerek
dominantteyze limonlukarpuzzz 3 ay oldu dogum yapalı vedoktorum dogumdan sonrsa 1 ay daha ilaçlarımı kullandırdı risk devam ediyor diye zaten
dominantteyze [silindi] bende 1 hafta kan sulandırıcı 1 ayda tansyın ilacı kullandım çok düşüktü benim protein kaçağım aslında çok büyük bi sorun hayati bi risk