Hsgjllcfgkpfd Kızlar bebeğim 13aylık ne zamana kadar kaynamış soğumuş su vericem?normal versem olur mu ki
Sevilay80 Hsgjllcfgkpfd hazır su verebılırsın canım kaynatmaya gerek yok benim bebegım 6 aylık hazır su veriyorum
GramPozitifBakteri Hsgjllcfgkpfd Sağlık ocağı bi kitapçık vermişti.Orda 18 aylık olana kadar kaynamış su verilmeli tarzında bişeyler yazıyordu.Şuan kızım 18 aylık ara ara çeşmeden veriyorum ama kaynamış suyu da içiyor
Nik_mik_yok Hsgjllcfgkpfd bende kaynamis veriyordum hep .ablamlar kızdı zararli diye .sonra araştırıp bu bilgiyi görünce, dinlendirilmiş içme suyu vermeye başladım Kaynatıldığında suyun içindeki kalsiyum, magnezyum ve karbonat kireç halinde çöker, su mineralini kaybeder
nefesimm Konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama mama hazırlarken hazır su kullanıyor musunuz? Kaynayıp soğuyan çeşme suyu kullanıyorum ama çok zorlu oluyor. Hazır içme suyunu ısıtarak yapabilir miyiz acaba?
Sevilay80 nefesimm canım benim bebegım 6 aylık 6 ay boyunca anne sutu aldı. Bı kac gundur mama takvıyede yapıyom sutum azaldı ben hazır suyu az bısey ısıtıp sogutup mama veriyorum doktor demıstıb
Canada10 Hsgjllcfgkpfd hiç kaynatıp ılınmış su vermedim ben. Ek gıdaya geçince su vermeye başladım zaten direkt kendi içme suyumuzla başladım şuan 15 aylık hala öyle veriyorum yani.
Nurell Hsgjllcfgkpfd 18 ay olana kadar cam şişe kaynamış ılımış su verdim sonrasında kaynatmadan cam şişe devam.. Damacana veya plastik şişeden su vermiyorum
Deletedmom5284 Hsgjllcfgkpfd 18 aylık olana kadar içme suyunu kaynatmalıymışız hastane kitapçığına göre
Zeyynneep Kaynamış ılımış su veriyorum ben ve bir yaşa kadar da böyle diye biliyorum bi yaş sonrası için de bebekler için olan hazır sular varmış diye duydum bi bakın isterseniz ama hazır nıröal su da olur artık diye de düşünüyorum
Angellove94 Hsgjllcfgkpfd ben doğduğun dan bu yana hiç kaynatmadım ki suyu direk hazır su ılıtıp veriyorum
maviboncukruyasi Bende öyle veriyordum kaynamış ılınmış ama geçen gün bebek sularından aldım emzikleri de oluyor ondan içiyoruz şimdi ne farkı vardır ki sırf meraktan aldım 😂😂