omerrmoms Canlarım iyi geceler hepinize.7 ay ve 7 aydan küçük bebekleri olup emziren ve oruç tutan veya tutacak olan varmı tecrübe istiyorum
_ADA_ omerrmoms ilk 2-3 gün tutacağım. Eğer beni ve bebeğini zorlamazsa devam ederim. Sütümde azalma olursa ya da çok halsi kalırsam tutamam.
Zehraklccc omerrmoms benim bebeğim de 6 aylık bende tutmak istiyorum ama oğlum gün içinde çok emiyor hiç bırakmıyor beni gece zaten emerek uyuyor hatta şimdi bile gün içinde çok aç kalim baygınlık geçiriyorum nasıl tutarım bilmiyorum
Berilece01 Aynı sorundan bende dertliyim.4 aylık bebeğim oruç tutmak istiyorum geçen sene hamileliğimden dolayı tutamadım.Bu senede sütüm azalır mı bebeğim doyar mı endişesindeyim.
aybukenurbanu Berilece01 ayni bende bu sene tutmak istiyorum 4.5 aylik bebegim sutum yetmiyor zaten 5 aylik olunca ek gidaya basliycaz mecbur varmi fikri olan
omerrmoms aybukenurbanu yemek değil de su. Çünkü çok duydum bebeği süt alerjisi olup hiç bisey yemeyen ve sütü olann anneleri
cennetim18 B3m tutmamisdim sonucda sut o bebegin hakki bu yizden bebegim sorun yasarsa kahrolir vicdan yaparim diue tutmadim hem hamile hem emzirirken borcum oldu kiz 28 aylik ilk 30 tittum simdi sira 2 Ci otuzda
Betim omerrmoms 7 aylık bebeğim tutmayacağım maalesef, sağarak veriyorum zaten kesilir diye çok korkuyorum su içmediğimde sütüm etkileniyor hemen emzirme döneminden sonra inşallah tutarım diye düşünüyorum Allah nasip ederse
Gorkeminannesiii omerrmoms kandilde tuttum bebeğim 8 Aylik çokta güzel yetti sutum rabbim onların rizkini vericektir😇
aybukenurbanu omerrmoms cocuk doktorumuz da aksine yemek diyor 5 ogun bi ara sutum kesildi oyle yapmami onerdi suya cok bakma diyor yersen sutun olur diyor