leynanin_pembemantosuu mltmkrkl bilemiyorum benim kananam da dikişlerimde aynı zamanda bitti düştü 2 haftalık lohusaydım
ebru_32 mltmkrkl benimde 33 gün oldu dikislerim daha yeni eridi ve uyuşukluk devam ediyor kanamam da bugün kahverengi ye döndü
mltmkrkl Sibebstl ya çok korkuyorum bi sıkıntı kalcak diye aynadan bakınca da çok kapanacak gibi görmüyorum ama herhangi bi agrısı falan yok
Berilece01 Normal tabiki.sen kuru tutmaya ve pansumanını yapmaya devam et.Mümkünse pansuman sonrası kurutma makinesiyle kurut.
Berilece01 mltmkrkl benimde kanamam 40.güne kadar devam etti.kontrole gittiğimdede herşey normaldi.Dert etme elinden geldiğince pansumanını yapmaya devam et
leynanin_pembemantosuu mltmkrkl kanamanın 40 güne kadar sürmesi normal kabul ediliyor dikişlerinin erimesi uzun sürücek demekki srndr geç iyileşiyor ıslak bırakma kuru tut
Msbebek mltmkrkl Canım benimde ,38 gün oldu hala dökülüyor dikişlerim benimde çöktü dikisim kanamam da devam ediyor doktor çok iyi dedi
mutlukalp21 leynanin_pembemantosuu benimde 2 ay 14 gün oldu doğum yapalı hala kanamam devam ediyor anlamadım neden
mltmkrkl Msbebek benim 3 tane az ama dökülmeyince merak ettim gerçi kanama olunca ne kadar dikkat edersen et ıslak kalıyo
Msbebek mltmkrkl evet canım yani benim.hep ıslaktı kanamadan dolayı ama hep yıkadım bugün bile düştü iki tane 😃