Hanne-12 Tecrübeli anneler , sünnet öncesi hastaneye gitmeden neler almak gerekiyor ,sonrasında neler lazım oluyor ?? 1,5 yaşında oğlum sünnet oluyor 😅
melasya Hanne-12 oğlumda 1,5 yasında sünnet olmustu.korkutmak istemem ama biz zorlandık.ilk 3 gunü sölemiyorum bile.tabi bu çocuktan çocuga değişir inş siz kolay atlatırsınız. ilk önce ağrı kesici fitl verip iğne yapıldı lokal uyusturuldu.15 dk içinde sünneti oldu evimize geldik.olay eve geldikten sonra başladı çiş yaparken çok zorlandı bi kaç gün.kremler hep iki kişi surduk asla tek suremezdim.sadece bez kullandık dr umuz bardak külot vs önermedi.kremleri beze sürüp kapadık.4. gün suya sokmayabaşlayınca iyileşme hızlandı pıpıdeki kırmızılık morluklar şişlik indi sonrası dahakolay .cıtvıtlı bady kullanmayın bi süre ve bol esofman mümkünse raht etmesi için.geçmiş olsun şimdiden.uzun oldu ama ayrıntılı yazmak istedim
Cns1903 Hanne-12 biz 4 aylıkken yaptırdık krem sürüp karton bardak kesıp koydum 10 gün kadar birde büyük bez ve büyük kıyafet olması gerekıyor
Yusufunannesiiiiii 1 beden büyük bebek bezi alabilirsin. Sünnet olduktan sonra da kullanırsın rahat etmesi icin. Başka ekstra birşeye gerek yok. Olduktan sonra da doktor alman gerekenlerin reçetesini vericektir sana zaten. Krem, fitil vb.