Bebeğim daha 4 günlük sezeryan Doğum yaptık sütüm geliyor emiyor ama iri bebek doktor mama takviye etti sarılık olmasın diye nelere dikkat etmem gerek tecrübeli anneler
Hilaldeniz bol bol emzirmelisin uyuyorsa uyandırıp illa emzir bana görümcem sarı tülbent takma demişti sariligi o sayede atlattık biz..takmadım ve geçmişti son anda. Inşallah atlatırdım canim
Hilaldeniz emzirmek tek çözüm sarı ve beyaz tülbent örtme üstüne sakın bebeğin sarılığı belli olmazmış hastanede hemşire öyle demişti bana örtmüştümde
Bol bol emzir canım aç kalınca oluyor sarılık
Valla canim ben bol bol emmzirdim agladi guldu uyudu uyandi uyandirdim hep emzirdim cok sukur sarılık falan olmadı
Bol bol emzir 2 saatten fazla uyumasın emzir emzir emzir. Sarılığın başka çözümü yok. Tülbent vs hikaye. Benim ilk 1 hafta bebek gündüz nerdeyse hep kucağımdaydı hep emiyordu.
Benim bebeğimde olmadı şükür ben uyurken bile kaldıroyodum almıyorsa sağıp biberonla verdim ilk zamanlar şimdi biberonu sevmiyor 😔
Bİri bana soda icmem gerektiğini söylemişti.. dene isterden 😊
Kesinlikle gün isigi ve günes sariliga cok iyi geliyor. Benim oglumda cok sarilik vardi 9 saat mavi isikta kalmisti ve doktor tamamen gecmesi icin evde bolbol gün isigi ve günes isigi görebilecegi yere yatirin bebegi demisti bizde oyle yaptik. Bir kac gune kadar gecti sukur