Muszey Merhabalar ilk çocuğumda iki aya yakın göğüs ucu ağrısı çektim ikincisinde olmaz belki derken bunda daha fena oldum. Neler kullandınız hangi yöntemleri uyguladiniz?
Eminegulerbass Muszey sarı kantoron yağı. Ne kullandıysam fayda etmedi kremler flan. Her emzirmede göğüs pedine damlatıp koydum 2 gün olmadan geçti şükürler olsun.
Zeynepnefesinannesi Muszey lansinoh krem kullandım yaralar için bebek emebiliyo emzirdikten sonra ve emzirmeden önce sürüyordum yaralarım hemen iyileşmişti
Sibebstl Muszey lansınoh krem kullandım 2,3 gün de hemen iyileşti her emzirmeden sonra önce sürüyodum çok iyi gelmişti
Muszey Mertin_annesi gümüş kapağın nasıl bir yararı oluyor bende kullanayım daha öncesinde duymamıştım
Muszey Eminegulerbass benimde kullanmadığım kalmadı hem doğal hem eczane ürünü kremler ama malesef hiçbirisi fayda etmedi
Mertin_annesi Gümüşün iyileştirici etkisi var krem kull gerek olmuyo kimine fayda ediyor kimine etmiyor
Muszey Zeynepnefesinannesi doğuma iki ay kala başladım lansinoh kullanmaya sonrasında da sürekli kullandım ama bana hiç faydası olmadı malesef😒 emzirme zamanım gelecek diye korkuyorum resmen ağrıdan…