Kdry Merhaba kızlar, oğlum 4 ay 24 günlük gecen ay demir ilacına basladık. Ilacı kulladığından beri dıkkatımı cekıyor sureklı gecelerı uyanıyor hep huzursuz mızmız. Önceleri gece uykusu cok ıyı olan bır bebektı. Basına böyle bır durum gelen var mı. Demir ilacı sızın bebeşleri etkiledi mi
ZeyzeyinnAnnesi Kdry benin kızım da 4 ay 19 günlük 10 gündür kullanıyoruz ve gece deil de gündüz cok mız mız huzursuz hep bi ağlamaklı haller doğru düzgün uyumuyo uykuya geçerken cok zorluk yaşıyoruz
Mehtaptvz Kdry bazi demir ilaclarinin yani etkileri olabiliyor doktorunuzla danışarak başka bir demir ialci kullanın isterseniz
Papatya07 Kdry ben saglik ocagininki kabiz yapiyor diye sidefere basladim direk cocuk hep kabiz cildircam hep agliyor
Anneysen Kdry demir ilacından değildir o benim bebeğimde 4 ay 16 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz demir ilacıda kullanmıyorum araştırın bu aylarda uyku geriliği huysuzluk genelde her bebekte oluyor
Kdry ZeyzeyinnAnnesi İnternetten arastrdım. Sındırım sıstemını çok etkiliyor buda bebekte huzursuzluk ve uykusuzluk yapıyormuş
Sarelim Papatya07 bnde sidefer kullanıyorum. 6. Ay kontrolünde demir degeri normal çıkıp demir baglama degeri dusuk çıktı. Doktor ilacı degisti.