Alparslandmla Kızlar mama sarılığa iyi gelir mi yakınlarım mama ver sarılığa iyi olur diyorlar fikir verirmisiniz
Guzelkizimbenim Alparslandmla yanı söyle sarılık dışkıyla atılıyor ne kadar çok beslenmek o kadar çiş kaka daha hızlı geçiyor yenidogum yaptiysaniz desteklebilirsiniz ama uzamış ise gerek yok anne sütü saat başı emzirin gecer
Nurell Alparslandmla takviye olarak sabah öğle akşam verebilirsiniz zaten emzirmeye devam edersiniz.. Çiş kaka ile atar sarılığı.. Benim oğlumda sarılık olmuştu mama verdik bir süre sütüm cogalana kadar..
Minnossareannesi Alparslandmla emzirdikten sonra 30 Cc verebilirsin zorlama ne kadar içerse bi iki hafta verebilirsin sonra bırak canım ama asla tek mama yapma sürekli emzir
Asel8 Alparslandmla 20 günlük olana kadar ver biraz canım takviye yap mamayla yükselmesi 20 günlük olduktan sonra hiç korkma sütün varsa mama verme 20 günden sonra yükselmez demişti doktorumuz
Nurell Alparslandmla olur canım 0-6 ay olan 1 numara ise neden olmasın.. bizde hastanede aptamil başladık evde hipp ile devam ettim.. Bence 60 cc hazırla bakarsın duruma 30- 40 cc içer bir sonra 50 içer yavaş yavaş artar..