Boncugunmelegi Dün boğaz sgrim vardı ağzımın içi komple yara zaten usuttum galiba burnum akıyor halsizim maske takıyorum bebeğime nefesim temas etmesin diye nasıl daha çabuk atlatabilirim ?? Limon tarzı şeyler yiyemiyorum bebeğimin alerjisi var malesef
Yagz Boncugunmelegi bende suan aynı durumdaym bogaz pastili alabilirsn bide naneli şeker bal zencefil ıhlamur bunları tukettm yine biraz kendime geldim sizde deneyebilirsnz
GokturkAlp Boncugunmelegi Ihlamur, zencefil çayı demle çok iyi geliyor. Evde takviye vitamin hapların varsa gebeyken kullandığın onlardan kullan. Bolbol meyve tüket.
Lilamorr77 Boncugunmelegi aynı şeyi bende yaşadım çok kötüydüm iki tane soğanı rendeleyip suyunu iç terle birazcık hiçbirşeyin kalmaz hemen geçiyor
Nazyilmaz Boncugunmelegi bende daha yeni atlattım nezle oldum maskeyle emzirdim Hergün portakal limon sıkıp içine zencefil ekledim katı meyve sıkacağınız varsa zencefilin suyunu ekleyin iki günde ayağa kalktım çok kötüydüm
Boncugunmelegi Yagz yarın alacağım ıhlamur felan karadut özü içiyorum rezene çayına karıştırıp iyice tat koku alma duyum kayboldu dizede geçmiş olsun bu arada
Boncugunmelegi GokturkAlp vitamin haplarim da bitti ya aksi gibi yarın alayım yeniden bari yoksa duzelemem