Candanlina Kızlar malum ramazan ayı yaklaştı kızım suan 7 aylık emziriyorum otuc tutulabilirmiyim sutte azalma olurmu emzirirken oruc tutan oldumu
Elifasel Candanlina benim kizimda 6 ay 10 gunluk o zamana daha 1.5 ay var biraz daha buyurler ek gidayla hallederiz tutariz bnce ya
Deletedmom115 Candanlina Benim oğlan 9 aylık ben tutucam zaten 7 aylık bebeğin ek gıda da var ordan kazanırsın ama sütüne pek bir şey olmaz
Bus_ra_ Candanlina gecen sene hamileyim diye tutamadım bu sene 9 aylık olucak tutucam Allah izin verirse yoksa borçlar fenaaa öyle tutmak daha zorr
mustafakereminannesi Candanlina benim oğlan da 9 aylık olacak Ramazan’a kadar. Ben tutmak istiyorum. Zaten artık gündüzleri çok emmiyor. Hamileyken de tutamadım çok özledim Ramazan’ı 😔
Candanlina Elifasel evet bende deneyecem ilk gunler duruma gore bakacam artik tutulmaz diyenler de oluyo aklim karisiyo
Candanlina Deletedmom115 nettende arastirdim biraz bol bol takviyeyle tutulabilirmis cevremde tanidiklarimdan tutulmaz diyenlerde var oyuzden kafam karisti
Nefes Candanlina bizde kimse tutmadı büyükler hep tutulmaz derdi gelinimiz din kültürü öğretmeni 2 çocukta da tutmadı
Elifasel Candanlina valla zaten hamileykende tutmadim 60 gun nasil olur ilerde nasil tutarim bilmem ki
Candanlina Bus_ra_ ayni seyi bende dusunuyorum tutmak istiyorum cok borclar artiyo sonradan tutmak zorlasacak bi yandanda anne sutu kesilir diye korkuyorum ama Allah yardimcimiz olsun insallah dusundugumuz gibi olmaz
Candanlina mustafakereminannesi insallah bebeklerimiz buyuolar ama anne sutu almalarida ek gida dan fazla olmasi gerekiyo diye sutun kesilmesinden korkuyorum insallah sutumuzde kesilmeden tutabiliriz
Yasey Candanlina bende merak ediyorum bizde 6 aylık oluruz ramazanda sütüm yetmiyor mama veriyorum tamamen kesilir mi acaba 🤔
Candanlina Yasey doktorla gorus istersen canim sen genel olarak mama aliyosa zaten sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
Deletedmom277 Candanlina 9 aylık kızım ben tutacağım.. şu an bile ek gıda yediği için her an emzirmiyorum sonuçta. İyi bi sahurla Allah kolaylığını verir
mustafakereminannesi Candanlina Rabbim yardım eder inşallah. Verir bereketini. Hem sağlığı veren de o değil mi? Annesütüne mucizeyi koyan kim 😊
Yakamoz Benin kizim neredeyse 9 aylik olacak ramazanda. Ama daha da kucuk olsa yine tutardim. Zaten alerjiden sebep diyetteyim ve daha once yedigim bircok seyi yiyemiyorum oldukca az besleniyorum. Hala sütüm var çok şükür bence yenilenle icilenle pek alakasi yok sütün
Candanlina Elifasel cok zor oluyo sonradan tutmak gercekten ramazanda tutuluyo ama sonradan zor bebislerimize zarari olmasin insallah
Yusufum Candanlina yok ya gün içinde zaten ne kadar emiyorlar ki ek gıda ile halledersin öteki dünya da önemli benim düşüncem bu
Candanlina Yusufum borclari tabi sonradan tutmak sartiyla sormustum ben tabiki oteki taraf cok onemli ama tutmakta sakinca yoksa tabiki tutucam ramazan ayinda insallah
Elffth Candanlina akşam yemekten sonra sağ buz dolabına koy içireceğin zaman sıcak suyun içine koy biberonuyla ısınsın içir
Candanlina Elffth evet o da olabilir aslinda ama benim bebegim biberon kullanmadi hic oyuzden kullanmayi bilmiyo su veriyorum biberonuyla beceremiyo
Rabiyamine Candanlina bende tutmayı düşünüyorum çünkü zaten fırsat bulup bişey yiyemiyorum kızımdan dolayı 😄