Mervenehirr 4aylık kızım var ve uyku problemi çekiyoruz ailemden uzaktayım yardım eden yok çok zorlanıyorum gün boyu ev işi yemek yapasım gelmiyor ben mi abartıyorum sislerde böyle misiniz
Hndd Mervenehirr Allah yardımcın olsun annemle kız kardeşim bana sürekli destekler onlar olmasa napardım bilmem canım tabi ki abartmıyosun çok zor benim bebeğim sürekli ilgi istiyo asla kendi kendine oyalanmıyo seninki de mi öyle😔
Zelihalp Mervenehirr ne zaman uyumuyor gece mi gündüz mü. Benim kuzum da 4.5 aylık artık bıraktığım yerde durmuyor ağlıyor. Koştur koştur iş yapıyorum. Çoğunlukla yapamıyorum. Zaten Bi uyuyor yarım saat hemen geri uyanıyor
Zelihalp Yani Bi sen öyle değilsin maalesef. Ha ama şükür gece biraz düzene girdi gibi ama gündüz hep kucak hep ilgi gerçekten yorucu gözüm patlıyo eşim gelsinde bir saat baksın diye. Oda yorgunum bende çalıştım diyor. Yinede kıyamıyorum ben alıyorum
Zelihalp Mervenehirr yok yok değilsin. Tam keşfetme dönemindeler ya etrafı izlemek bakmak gezmek istiyor çok normal aslında bu halleri yorucu olduğu için bize zor geliyor tabi