Elam45 Güzel anneler bebeğimizin uyku düzeni ne zaman oturur daha 24 günlüğüz bazen gazımızdan bazen saatlerce memede kalmak istiyoruz uyku düzenimiz yok yere koydumu bizi anneniz kalkıyoruz önerisi olan var mı ? Anne uykusuz olunca bebekte huzursuz oluyor
ecemm-6161 Elam45 canım bebek dağa cok küçük uyku düzeni büyüdükçe oturur 40 çıktıktan sonra bebek kendini belli etmeye başlar
Cagla01 Elam45 bende hemen hemen aynı dertten muzdaribim 20 günlüğüz gündüz uyuyor gece uyumuyor uyandırmaya çalışıyorum ama inatla uyanmıyor akşam 10 gibi uyanıyor 2-3-4 kendimi kaybediyorum varsa önerisi olan bende alırım
elifle Elam45 hoşgeldiniz :)düzen bebekten bebeğe değişmekle birlikte 3_4 aydan sonra sizin yonetmeniz biraz daha kolay olur,şuan kucağınıza ihtiyacı var,sağlıkla büyütün…
Belinaysmom Elam45 oyyy daha çok minnak gece gündüz kavramını bilmiyor o yüzden normal 😍 ikinci aydan sonra düzene girdi bizim şuan gene bozuldu 6 aylık olcak 🤦♀️🤷♀️
ecemm-6161 Elam45 Evt canım 🥰🤩 benim oğlusum da suan 5 aylık ayagımda uyuyorum gecti o günler cok şükür 😊❤️🤲🏻