Sevdamavi Kızlar bana lohusalık bitince gaz da bitiyor deyin bişe de yemiyorum korkudan acillik oldum mideme vurdu kusmaktan bayılcam sandım belime sırtıma vurdu
Morfrenk Sevdamavi bende öyle oldum gidip gidip kas gevşetici ağrı kesici karışık serum yedim, bitecek geçecek inşallah bağırsaklar eski düzenine ha diye dönemiyor malesef bir de sezeryan olduysanız bağırsakların dışarı çıkıp içeri girmesi olayı karıştırıyor
Gns- Ben hastaneden çıkar çıkmaz rezene cayi içmeye başlamıştım hem süt de yapar bir deneyin isterseniz.
Sevdamavi Gns- dün iki bardak içtim canım bana mısın demedi şimdi de papatya çayı içtim acillik olunca kesti biraz serum
Morfrenk Sevdamavi aynen öyle gazdan insanın omzu mu ağrırmış ne gördüm ne duydum.. Geçmiş olsun biraz daha sabret inşallah tez kurtulursun
MayneymisAltintop Bende çok yaşadım birkaç kez acillik oluyordum bilirim o sıkıntyı. Zamanla geciyor ama ben boş bol rezene içtim daha rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun.
Morfrenk Sevdamavi mideni bozan bir şey varsa yediğin ona yüklen canım biraz.. Lifli gıdalar tüket bol bol