Zuleyha__19 Kızlar biraz uzun olacak kusura bakmayın. Kızımda öksürük vardı doktora götürdüm kan tahlili yaptırdı mevsim alerjisi varmış damla yazdı gönderdi neyse bizim bi aile doktoru var sonuçları ona attım kan değerleri çok yüksek çocuk hematolojiye götür ddi başına böyle bişey gelen var mı biraz araştırdım korktum açıkçası 😓😓
GokturkAlp Zuleyha__19 bazı besinlerde kan değerlerini yükseltir ve bebeklerin kan değerleri zaten yüksek çıkar demişti doktorumuz bağışıklık sistemleri yeterince gelişmediği için. Çocuk doktoru bu konularda en güvenilirdir bence, çocuk doktoruna danışın içiniz rahat etsin.
Zuleyha__19 bicirik WBC 15,22 HGB13,4 RDW-CV 12,2 LYMOH#8,71 MONO# 1,31 EO#1,47 EO% 9,7 bu arada sağolun bu şekilde yazdım ama yüksek olanlar bunlar 😒
bicirik Zuleyha__19 siz yinede doktorunuza gösterin ama kanı 13.4 bebeklerde 13.5 oluyor en yüksek. Yani iyi gibi. Obürleride bebekte nasıl oluyor bilmiyom. İhmal etmemekte fayda var.
Zuleyha__19 saripapatyam2 ya bende öyle düşündüm ama bi önceki değerlerle karşılaştırmadığı için aklım karıştı