BirAnneBirBebekkkKk Bebekler in alerjisimi egzmaasi mi oldugunu hangi doktora gideriz bebegimin yuzu zaten kizariyorduda artik baya cogaldi asiri kirmizi kendisi beyaz tenli yuzu kipkirmizi nedendir sizce
Ademciginannesi BirAnneBirBebekkkKk ben de tam bununla ilgili post açmıştım kaç aylık acaba bebeğiniz
ecemm-6161 BirAnneBirBebekkkKk canım çocuk doktoruna götüreceksin o kan tahlili yaptırıyor süt vE süt ürünleri bakacak alerji var mı yok mu bize yapıldı cok şükür çıkmadı
[silindi] BirAnneBirBebekkkKk önce bi kendi doktorunuza danışın canım benim bebeklerim de süt alerjisi ama çok fazla belirtilerimiz bu arada alerjide sadece tamamen yüz kızarmaz en çok ağız kenarları boyun Boğaz vücut vs.
Gamze-S BirAnneBirBebekkkKk canım ben oğlumda da egzama var çocuk doktoruna götürüyordum sürekli tekrarladığı içim alerji doktoruna götürmemizi söyledi direkt alerji doktoruna götür bence tahlillerini de yaparlar zaten
BirAnneBirBebekkkKk [silindi] sadece yuzde aksama dogru beliriyordu bugün baya belirginlesmis acabaa baska birsey mi dedik onceden sabahlari olmazdi aksam kizarirdi