Ayboramm Bebeğim 45 günlük genellikle mamayla besleniyor 45 günlük bebeğe kaç cc mama yapmam gerekiyor doktor 15 gün önce 90a kadar yapabilirsin demişti hala 90 lık veriyorum ama çabuk uyanıyor yine de doymuyor mu acaba diye düşündüm büyüdükçe mama kullanan varsa ne kadar veriyordu 3 saate bir veriyorum ben
Omur160620 Ayboramm uyanması bence açlıktan değildir. Ben oğlum doymuyor ondan uyanıyordur diye mama veriyordum. Ek gıdaya geçtik gayet doyuyor ama yine de uyanıyor değişmedi.
Ezgialp Ayboramm benim bebeğim 45 günlükken 60cc içiyordu şimdi 3 aylık 90cc içiyor, bebeğiniz doyuyordur
Themotherofthesungirl Ayboramm benim kızım 4 aylık. O dönemlerde 120 160 yiyordu. Ama doktoru fazla yemesi iyi birşey değil. Reflü olur demişti. Hemen azalttık. 3 saate 90 cc veriyordum. Ama maalesef kızım da reflü oluştu.
Ayboramm Veratuba valla anlamadım ki 90lık bitince de ağlıyor doymuyor sanıyorum bayağı da iştahla bitiriyor
Ezgialp Ayboramm o zaman 120lik dene bakalım bitirecek mi yani ağlıyorsa doymama ihtimalini de düşünerek
Ayboramm Ezgialp tmm canım birde fazla yapayım bakalım saati çok yakınsa eğer 60lık yapıyorum bende sürekli 90lık yapmıyorum da mesela bazen 3 saat uyumuyor 60lık yapıyorum
Ayboramm Veratuba öyle de zarar da vermek istemem şimdi fazla da verip doyduğunu da bilmez belki ha bire yer karnı şişer rahatsız olursa diye
Bebekard Benimde bebeğim 45 günlük ve bugün doktor kontrolümüz vardı doktora sordum, 2 saatte verirsen 60 cc , 3 saatte verirsen 90 cc dedi
Ayboramm Themotherofthesungirl yaaa çok üzüldüm bende işte çok verip de böyle olur diye korkuyorum ama ne zamanlar arttırcam büyüdükçe bilmiyorum çocuğumun dilinden daha anlamıyorum üzülüyorum
Themotherofthesungirl Ayboramm emin ol zamanla oturacak o düzen. Şuan 4 aylık 1 gün 120 yiyor bir gün 150 4 saatte bir veriyoum