Ahmetarasmom Kızlar kendi yaptığım yoğurt neden süner bir yer var aldığım oranın sütünden mi acaba başka aldığım yerden olmuyor sünen yoğurt iyi mi olur kötü mü ?
Aliye07 Ahmetarasmom Valla ben pek bilmiyorum da eşimgilin hayvanları felan var o şey derdi hamile inekten süt alınırsa veya doğum yapmış inekten süt alınırsa yoğurt süner derdi bide ineğe ilaç verdikleri zaman süt alınırsa sünme olurmuş. 😊
TwinsmomDA Ahmetarasmom 43 44 derece ideal mayalamak için 46 derecede sünme yapar ama bizim elimize 46 derece de ılık gelebilir
erdeminannesi12 Ahmetarasmom hazır yoğurtla mayaladıysan ilk başta bi kaç mayalamadan sonra süner benimde başıma gelmişti
BabyGroot Ahmetarasmom mayadan kaynaklıdır hazır maya kullandıysan ya da hazır yoğurt ondan olabilir mayanı değiştir
Ahmetarasmom Aybukemm evet normalde de öyle yapıyorum hep her zman olmuyor bir yerden alıyorum sadece oranın öyle oluyor yoğurt zaten kaynattığın gün mayalanır
Aybukemm Ahmetarasmom ertesi güne kalınca süt sünüyor yoğurt da aynı günse bilemedim biraz daha fazla bekletin mayalanmasını ben 3 saat beklettim geçen sündü bu sefer 4 saat beklettim çok güzel olmuştu