Btlszr Bebeğim 2 ay 26 günlük. Gündüz uykularımız yarım saati geçmiyor. Ayakta yada salıncağında pışpış sesiyle sallanarak uyuyor. Uyku süresini nasıl uzatabilirim tecrübeli arkadaşlar bi yardımcı olun😔
Seliz22 Btlszr üstte kalsın ben de aynı dertten muzdaribim.2 ay 7 günlüğüz hiç gündüz uykumuz yok desem yeridir kucağımda horul horul uyuyan bebeğim yatağa yatırımçnca kapıdan çıkmadan daha uyanıyor.Bütün gün onu uyutmaya çalışmakla geçiyor 😔
GozdeMiray Btlszr benim bebeğim 14 aylık hala gündüz uykularını uzatamadım sallanarak ya da memede uykuya geçtiği için oluyor maalesef 🙁
Seliz22 Btlszr gaz sancınız var mı sizin ben ondan diyorum ama gece fena uyumuyor öyle olsa gece de uyumaz şöyle günde kesintisiz 2 saat uyusa yetecek 😞
Btlszr 1PrensAnnesi yok yani ıkındığında gazını çıkarıyor kakasını yapıyor. Dediğiniz gibi gecede uyuyor yani 8 buçukta uyumuş oluyor sabah 7 8 e kadar aralarda emerek gayet güzel uyuyor😏
Btlszr Btlszr Seliz22 ben uyurken kundağın üst tarafını uzun bırakıp burnu açık kalacak şekilde yüzünü kapatıyorum öyle uykularımız uzadı şimdilik 😂 deneyebilirsin