prensannesi1111 Kizlar merhaba basina gelen varmi neden lekeli cikiyor disleri alt disler normal ust disleri lekeli cikiyor hepsi
Babylove Kalsiyum fazlalığından tartar oluşuyor genelde , biizmkide kan ilacı verdikten sonra leke oldu bende ilacı degistirdim hemen. Ama çıkmıyor alt dişten anlamadim
prensannesi1111 Babylove banada saglk ocagndaki hemsire mutlaka bsey fazlaligindan olur dedi sizinde dediginz gibi bakalm yarn goturecegm
Esinasya1212 Benimde kızımın üst dişleri sarı gibi ne olur bilgilendirirsenjz sevinirim ne zamandır aklıma takıyorum üst iki dış sari
prensannesi1111 Esinasya1212 kac aylik bizimde oyle tam siyah degl sari gibi boyle bi degisik sadece ust disleri oyle ben yarin hastaneye gidecegim kan falan alirlar heralde bilgi veririm size
1Ezoo prensannesi1111 bu soruyu dun saglik ocaginda aile hekimine sordum oglumun bir disinin ucu sari cikarken bile sari cikmisti doktor olabilir boyle seyler cokta takilmayin dokulurken ilk sari lekeli disler dokulur dedi
prensannesi1111 Esinasya1212 veririm canim yarin merak etme hepimiz anneyiz endiseleniyoruz iste insallah kotu bsey cikmazda bir cogu normal diyor ama bakalm
Esinasya1212 prensannesi1111 teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun inşallah kötü bir şey çıkmasın sağlıkla büyüsün kuzucuklar
prensannesi1111 Esinasya1212 canm merhaba 2 tüp kan aldilar dislerini gorur gormez bu kan damlasindan olmustur bazi bebeklerde normal dedi doktor cok onemsemedi bile kan alindi cok sukur hersey yolunda cikti kanlari iyi biraz demiri dusuk tekrar demir ilacina baslayacagz