Frauz Herkese merhaba. bebeğim 22 günlük bi kaç güne kadar günde 3 defa kakasını kendi kendine yapabiliyordu. Bir kaç gündür günde bir defaya zor çıkıyor. Kabız değil kakası cıvık ama çok zorlanıyor. Ikınmaktan mahvoldu. Var mı başına gelen ne tavsiye edersiniz. ?
Fevziyeakdmr Frauz her gün yapıyorsa sorun değil bence ıkınması gazdan da olabilir o zamanlar benim kızım da öyleydi sürekli ıkınırdı
Yenidennn Frauz karnına ılık havlu koyabilirsiniz, bacaklarını karnına hafif itebilirsiniz, bacaklarını bisiklet sürer gibi haraket ettirebilirsiniz. Böyle böyle gazini da çıkarır inşallah.
Canparcam_ Frauz Benim kızım 8 buçuk aylık canım kızımda çok ikinirdi nurse harvays gaz ilacı aldık doktor tavsiyesiyle onunla rahatlamıştı gazını falan rahat çıkarıyordu. Doktorunuza danışın en iyi yolu onlar gösterecektir sağlıcakla büyütün miniginizi 🤗
Arelsmom Frauz ıkınması gazdan dolayı canım bende kabız sanmıştım ama gaz sıkışmasıymış 🙈 acemi analıııkkk 😂 gaz damlasına başladık bizde ama 3. Aya girdik bugün yine de ıkınıyor hareketlendikçe gaz sıkıntıları gidiyormuş zamanla geçecek inşallah 🙏☺️
Nildailay Frauz bu zamanlarda benim bebeğimede olmuştu ıkınma refleksi ve bağırsakları yeni yeni alışıyor
Happymamss Frauz benim bebeğimde 28 günlük ve sürekli ikiniyor uykuda bile kakasida isal hep …. Kıpkırmızı oluyor ikina ikina