Melisanaz Merhaba anneler 4 gun once doğum yaptm kilolarımı vermıyorm szler naptnz nasıl kılo verdınz gunde 3 lt su ıcmye calışıyom kızım emio aslnda sureklı uyudugu ıcn emme sorunumuz da var.. 68 ile hamıle kaldım 88 kılo ıle doğuma grdm suan 80 kıloyum nasıl kılo verebılırım hc bı kıyafetm olmuyor got gobek aldı basını gttı😥
BatiEfeninAnnesi Melisanaz canım bırak şimdi kiloyu bebeğine bol bol sarıl😘 daha 4 gün olmuş verirsin merak etme🥰
DorukAtadry Melisanaz daha 4 gün olmuş kafana takma gidiyo kilolar takarsan veremezsin ☺️ Bol bol emzir, benim de 1 ay oldu 17 kilo aldım 4 kilom var daha 13anca verebildim ama herkes çok iyisin diyo takmıyorum ben de az kaldı
AlpBebek34 Melisanaz 🛑 hele bi 40 çıksın kilo milo kalmaz ama biraz iyi hissedersen kendini mutlaka göbeğini sık o kalıyor işte
Mena Melisanaz ben çok korkmuştum gitmez diye toplamda 11 kilo almıştım Doğumdan sonra eve geldim sadece 3 kg gitmişti ama 2 hafta içinde eski kiloma geri döndüm bolbol su
Oozzee Daha 4 gün olmuş, Bismillah😀 Korkma hemen gidiyor.. benim 2 ay 15 gün oldu, şu an hamilelikten önceki halimden 3 kg falan fazlam var. Görenler hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar. Bollll bol emzir ve su iç. Kendiliğinden gidiyor kilolar da. Ama emziriyorum diye yemeğe abanma ;)
Bebeggimm Kızlar korseyi ne zaman kullanmaya başladınız benimde bugün 5.gün korkuyorum dikişler patlar diye
Zhraaltun Bebeggimm canm bn dogum yaotm ertesi gun taktm patalamasi imkansz cnku dikisler baya assgda korkse degmiyo bile