Katarsis 4 aylıgiz oğlumun kolunda yeni beliren yuvarlak kırmızı bi leke var 2. Ay aşısında sol kolundan olurken hemşire burasi kızarabilir, iz olabilir demişti ama 2 ay sonra mi olur ki sizde de var mı oldu mu
BombastikTurta Katarsis 2 ay sonra olmustu baya ciban gibi şişmişti bazıları kucuk bir sivilce gibi oluyor vucuttan vucuda degisiyor. Irin olup patlayip kabuk oldu söndü uzun bir sure geciyor ama geciyor. Boyle olmasi tuttugu anlamina geliyor 💜
Sumeyra87 Katarsis aa valla bizdede oldu bende yeni farkettim.bizede oyle dediydi.hatta asinin tuttugunu gosterir demisti.basta hicbisi olmadi.simdi farkettim bende kirmizi kucuk bi leke olmus orda.
Katarsis Nilllican üzerini değiştirirken gördüm aa dedim endişelendim sonra aklıma geldi hemşirenin dediği ama annelik emin olmak istiyor insan 😊 en son hemsirey arayıp soracaktım teşekkür ederim canım
Deneyimsizanne Nilllican benim oğlumda geçen gagya 2. Ay aşısını oldu bir iz bişey yok omzunda. Sizin sonradan mı oluştu iz ?
buselidunya Katarsis Evet doktorumuz 1-2 ay sonra iz olabilir, eğer olursa aşı tutmuş oluyor demişti ☺️
Mom44454 Katarsis evet canım iltihap olmuştu bizim ebeye attım ben doktora götüreyim mi diye aşının tuttuğunu gösteriyor demişti
Katarsis Mom44454 şimdilik iltihap yok tutmadı mi acaba 🙄 ya da sonra mi olacak ya da herkeste iltihap oluyor mu kafamda şu an deli sorular oluştu