Necla61 Birprensesannesi16 bebegin 7 aylık canım kahvaltı ediyoruz beraber kitap okuyoruz oyun halısın da surunurken ben biraz isleri toparliyorum gun de 3 uyku yapıyor aralarda yemegiiydi yogurttu falan geçiyor zamam❤
minnosvetontis Birprensesannesi16 Bugun gun kurusu kaynatmistim onun suyunu verdim yaninda misir patlattim mis gibi yedo biraz doktu sacti ama guzel zmaan geciriyor. 15 aylik bu ara cok sıkılıyoo
Nik_mik_yok Birprensesannesi16 sabah omlet ,, akşam üstü kıymalı makarna ve yoğurt verdim .akşam da pırasa yemeği vericem. 11 aylık diş dönemi çok iştahsız, zorla yediriyorum
mariecurie20 Birprensesannesi16 sabah kahvaltıda muzlu yoğurtlu yulaf verdim. Öğlen yabanmersini elma püresi akşam da ıspanak yemeği yiyecek. Bugün geç kalktığımız için öğlen yemeğinde sadece meyve yedi. 10,5 aylık
SonSerce minnosvetontis benimki 25 aylık ben cesaret edemedim hiç patlamış mısıra 16 tane de dişi var. Tam patlamamış olanlardan korkuyorum biraz panik bir insanım 😬
minnosvetontis SonSerce patlamamis denk gelirse agzindan atiyo zaten aksam yemeginden sonra yap dene bi korkma bisey olmaz seninki buyukmus de bizimkinden 🥳 yaninada bi ihlamur vs kaynat ver kirk yilda bir onlrada lazim degisiklik😄
ezogelinn Birprensesannesi16 kızım 7.5 aylık sabah muz yumurta sarısı bisküvi pekmez yarim ceviz ve ıhlamur karışımı yedi sonra uyumadan emdi uyanınca mama yemek istemedi formül mama içti 1.5 saat sonra emdi uyudu kalkinca yoğurdun içine elma rendesi yapicam inşallah onu yer distenmidir nedir iştahı azaldı
esra89 ezogelinn ay bizimde iştah azaldı ya 8aylık olucak çok güzel yerdi şimdi zorla elimi itekliyor tükürüyor hiç dişi yok daha acaba diş mi çıkartacak ki diye düşündüm bende
SonSerce minnosvetontis bizimki şuan fena halde kabız hafif sulu şeyler yediriyorum hem de eşim diğer odada karantinada o varken yapayım da bişey olursa o müdahale etsin 😬😬😅
ezogelinn esra89 çıkarabilir bizim alttan bir dişimiz çıktı şimdide yanında çıkacak galiba daha kaşığı görünce ağlamaya başlıyor yoğurdunu ablasıyla beraber oynata oynata zor yedirdik
minnosvetontis SonSerce Ayy hangisine gecmis olsun dicemi sasirdim 🥺 Kayisi falan yedir artik digerine sonra ☺️