Mammamiya Kafası bir tarafı yamuk yani yuvarlak bir tarafı düz ben şimdi hangi tarafa yatırırsam eşitlenir sizce ? Anlayamadık eşimle
BeyzaLivaLeyla Mammamiya ne kadarlık bebeğiniz ben hep bir sağa bir sola yatırmıştım ilk doğduğunda kendi haraket etmeye başlayana kadar hep böyle yatırdım
Yaseminbasturk Mammamiya düz kafa yastığı alıp kafasını orantılayabilirsiniz tabi bebeğiniz küçükse kaç aylık
Eymen11 Mammamiya Kafa gelişimi 2 yaşına kadar sürer bizim sağ tarafı düzdü neredeyse sola yatırdığımda uyanıyordu şimdi kendi yatiyo zamanla şekil alıyor
Mammamiya BeyzaLivaLeyla 2 aylık bebeğimiz biz ne tarafa yatırırsak yatıralım o Hep gece bir tarafa dönüyor galiba
nil_serbetci1 Sürekli aynı pozisyonda yatırmayın uykuda bile olsa belli aralıklarla pozisyonunu değiştirin,biraz sırt üstü biraz sağa biraz sola
BeyzaLivaLeyla Mammamiya benimde kızımın kafası bombeliydi düzeldi bebek kafa yapısı öyle jel gibi bişey ki çok yumuşak zamanla büyüdükçe düzeliyor canım benim kızımın ki düzeldi sağa sola yatırmanın dışında başka bir şey yapmadım ben