Fatmanaz Arkadaşlar göğüs kalkanınızı satarmısınız satan varsa almak istiyorum daha uygun bir fiyat olmuş olur
0401emir Fatmanaz bendede aventin kalkanları var sadece 2 kere kullandm gümüş kapaklarım oldugundan dolayı istersen yaz bana ptt kargo ile gönderirim intgram merveyilmazcolak
Twinmomtobe Fatmanaz canım istersen bende gümüş göğüs kalkanı var yerli üretim olanlardan emzirmiyorum daha doğrusu hiç emziremedim dolayısıyla ihtiyacım olmadı sütümü ilk sağdığım zamanlar bir iki kez kullandım o kadar düşünürsen verebilirim
0401emir Fatmanaz bn 2 kere kullandım tabı acıp hastahane cantasna koyunca kutusunu attım. gumus kapaklara gecnce gerek dymadm normalde 119 tl bılıosn istnbul ıcınde kargo sana aıt olursa 60 tl ye verırım.
deletedmom913 Fatmanaz sen olurunu ver canım maksat seninde işin görülsün bende satmış olayım bütçene göre ver kimin parası kimin duası..
Deletedmom0900 Fatmanaz. benimkilerde kaniyordu resmen kafami duvarlara vurasim geliyodu oyle bi aci cunku. Avent kalkanla hallettm, krem surdum sonra.kalkani taktim benim.kurtaricim oldu 2 3 gune aci kalmadi
Fatmanaz Deletedmom0900 canım benim sadece sağ göğsüm ucu yok kızım ememiyor silikon takıp emziriyorum dün gece bayılacaktım eşim tamam bırak dedi verme dedi artık
Deletedmom0900 Fatmanaz bende oyle her emzirmeye esim tamam birak diyodu ama olmuyo oyle iste emsin diye elimizden geldigini yapiyoruz. 90 tl ye almistim ben ne kadar fiyat dusunuyosunuz hani sunu verebilirim dediginiz
Egeninannesiii Fatmanaz silikon aventin canm, 30 tlye veriyim , dolap yada gardropstan kargo ücretsiz olur