AlyaMelekEren 47 günlük bir kızım var memeye çok düşkün sürekli emmek istiyo 1 ay sonra ise donucem ne yaptıysam emzige alıştıra madim nasıl alıştıra bilirim önerdiğini Z bir şeyler yada bir şık varmi
Semanursoy AlyaMelekEren ilk doğduğunda verilmeli diyolar eğer almadı yada almıyodur zaten çünkü bende vermeye çalıştım 3 tane emzik aldım sadece kauçuk emziği 2 gün emdi sonra bıraktı gene
Zeynepadenmom AlyaMelekEren emziği ağzına alınca kusuyormuş gibi midesi bulanıyor mu benim hep öyle oldu hangi emziği denesem almadı 2 gün ablamda kaldım yeğenim baby soft almışlar onu tuttu mesela 5 aylık ilk kez emzik tuttu
TugbaSaray AlyaMelekEren ben bebeğime hastane de ilk emzirmemi yaptıktan sonra avent naturelin emziğini verdim o gün bugün dür 3 aylık olduk hala emiyo yani arkadasların da dediği gibi sanırım geç kaldınız ilk anda verirseniz alıyolar
Sonsuzluk052018 AlyaMelekEren benim bebegimde emiyor emzik biboronlada ilk dogdugunda mama emiyordu hem meme veriyordum ama simdi mamada emiyor cok nadir emiyor cok zor keske mamada emse istiyorum bende
MTkutay AlyaMelekEren benimde okulum başlayacak akşam 4 5 saat okulda olacam ne yapacam hiç bilmiyorum
Rabisss Benim bebeğim ilk doğduğu zaman emiyodu. Ben mama miktarını az veriyomuşum doktor çoğaltmamı söyledikten sonra emziği bir daha ağzına almadı. Ne yaptıysam olmadı. Avent soothie sonrasında damaklı aldım kesinlikle emmedi ve hep öğürdü . Bende zorlamadım açıkcası.