Melisasey Kızlar havuç denicez bugün akşam da hiç yedirmediğim bir meyvenin tadımını yaptırabilirmiyim yoksa sebzeler bitince mi meyve tadımı olacak birde tadımlarada zeytin yağı katıyor muyuz
Seyma_29_ Melisasey kendi adıma konuşayım 3 gün kuralı uygulayarak gittim öncelikle ve bazen sebzelere zeytinyağı koydum
basaktpe12 Melisasey ben çok takılmadım oğlumda beni zorlamadı havuç püresi elma püresi muz püresi verdim 5aylık iken doktorum başla dedi ben bir gün meyve ise diğer gün sebze verdim şuanda Allah’ıma sükür yemek ayırmaz 1yaşında
elifiii Melisasey tadım döneminde günde tek bir gıda denemelisiniz. öglen havuc verecekseniz tek havuc. sebzelerden sonra meyve tadımı yaptırabilirsiniz. zeytinyagını koymanızda fayda var.
BernaSzn Melisasey bende önce sebzelerden başladım sonra meyvelere geçtim 3 gün kuralı ile be zeytinyağı da ilave ettim hiç kabızlık yaşamadık
Melisasey Seyma_29_ bizde öyle yapıcaz üç gün kuralıyla ama sabah sebze verip akşam da 3 gün kuralıyla meyve veriyor muyduk yok sa hepsini tek tek mi deniycez onu anlayamadım
elifiii Melisasey evet , sebze ile baslayıp meyve ile devam etmiştik. aynı gün içinde farklı iki besin vermeyin.
Purple13 Melisasey önce sebzeler çünkü bebekler yatlı şeylere daha kolay adapte oluyorlar bizde. 3 gün kuralı tek şey. Daha önce tattırdığımız şeyi sonrasında verebilirsiniz tabi. Ama akşam yapmayın tadımları. Alerjik durum olsa farkedemezsiniz uykuda