Ruhumdakimavi Bebeğim 6 aylık aşırı uykusuz bir bebek çevremde herkes bunu verebileceğimi söylüyor veren var mı zararlı mı faydalı mı?
aybkkara Ruhumdakimavi valla ben ikisini de veriyorum gerekli gördüğümde , 3 aylık bebeğim, bazıları yerden yere vuruyor ama bence çocuk rahatlıyor biraz. Tabi çok az kullanıyorum ama etki ediyor.
Rihle Uysal_ hırıltıya hangisi iyi geliyor canım bebeğimde biraz hırıltı varda. Anason veriom ama rezene hiç vermedim ona kendim içtim hep
aybkkara Ruhumdakimavi kullananlara laf söylüyorlar yani 😄 bende çok kararsızdım ama baktım kötü bişeyi yok. Eskiler hep veriyormuş çok şükür iyiyiz. ☺️
Ruhumdakimavi aybkkara aa anladım şimdi. Herkesin kendi tercihi aşırı zararlı olmadıktan sonra ne olacak. Nerden nasıl aldınız nasıl kullandınız acaba tecrubesizim bu konularda🙈
Uysal_ Rihle anason canım ben verdim 2 güne kesildi bir de buhar makinen varsa içine kaya tuzu at hemencik iyi geliyor.
Rihle ebru_32 dfn43b ebru_32 Biz 2 aylıktan beri veriyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık gelişiminede iyi geldi anason verdik ama rezeneyi ben içtim
aybkkara Ruhumdakimavi aktardan rezene tohumu aldım bir çay bardağı suya yarım çay kaşığı rezene koyup 1 dk kaynatıyorum sonra 5 dk demliyorum 2 3 kaşık veriyorum