MasalsMommy Kızlar bebeğim 4-5 gündür aşırı ishal oldu. Zeytinyağı verdim, poposundan uyardım. Doktorumuzun önerisiyle duphalac bile verdim çocuğa. Ama hala aşırı zorlanıyor. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? Kaka yapıcam diye ağlıyor resmen çocuk ya
Asilturk MasalsMommy 2 gün kurusu 2 tane de hurma sıcak suda yumusatın blendırden gecırıp zeytınyag ekleyin cabucak çözücektir.
Maybeoneday MasalsMommy ay bende döne döne okuyorum ishal olan cocuga niye dubhalac veriyo uyarıyo diye 😂 yanlıs mı okuyorum dedim bi an 😂 incir yedir canım, kaynatıp posasını da yedirebilrsin. Birde taze meyvelerle komposto yapıp verebilirsin. İyi geliyor.
Zeyzey67 MasalsMommy benimde ishal aşırı derece sıvı yapıyor ama o sıvı yaptığına karşılık 2 günde 3 günde yapıyor hergün ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor neden bilmem artk resmen çocuğun kakasını bekler olduk yapsın diye😂
Asilturk MasalsMommy Evet evet etli güzel olanından alın ki kolay yumuşasın yani bu karısım büyükler de bile etkili
MasalsMommy Asilturk Tamam çok teşekkür ediyorum. Evde hurmam var gün kurusu alıp deneyeceğim hemen🙏🏼
MasalsMommy Maybeoneday İncir hiç yedirmedim daha önce yer mi bilmiyorum açıkçası ya. Valla o kadar uykusuzum ki ishal yazdığımı sonradan fark ettim😂
Maybeoneday MasalsMommy ahahah olur öyle hatalar 😂 kuru incir dene bi hosuna gider belki. Benim kızımda da aynı problem var doktor önerdi iyi geldi gercekden